Houtkachel Cv

De houtkachel cv

Wat is er nou lekkerder dan met de koude dagen de warme houtkachel aan.Op dit moment wordt de woonkamer lekker behaaglijk en u zit er warm bij, totdat er iemand van boven roept… Het is koud doe die cv is aan!
Daar zit men met een probleem, om de cv aan te laten gaan moet de thermostaat op 25 graden gezet worden en wordt het boven weer te warm.

De oplossing voor deze uitdaging is zeer simpel

Neem een houtkachel cv

Met een houtkachel cv kunt u heel makkelijk meerdere vertrekken van de woning verwarmen, het hulpje van uw cv ketel zullen we maar zeggen.
Onze houtkachel cv modellen zijn er in vele varianten van een 5kw tot 50kwHet is dus aan u hoeveel warmte kunt u kwijt?

Gevaar!

Op de markt zijn veel houtkachels cv verkrijgbaar maar soms is de informatie summier of worden er verkeerde appendages gebruikt.
Let hier dus heel goed op want een verkeerde aansluiting is letterlijk een bom in uw woning, ook wij hebben complete gevels zien verdwijnen door mensen die het verkeerde systeem hebben aangesloten of met een te lage kennis druk opbouwden en een radiator lieten ploffen.
Kom gewoon eens langs en neem uw technische tekening van de woning mee of schrijf zoveel mogelijk op over uw woning zoals aantal radiatoren en grote van de te verwarmen ruimtes.Wij zorgen voor een veilig en warm systeem, via ons systeem kan er nooit een bom ontstaan!

Modellen houtkachel cv

U vind bij ons veel modellen van de cv kachels

Nostalgisch of trendy aan u de keuze!

Olyberyl houtkachel cv Nordic fire houtkachel cv nordic fire cv kachel nordic fire gietijzeren kachel met cv

Ook is het mogelijk om houtkachels inbouw te verkrijgen met cv aansluiting.

houtkachel inbouw cv thermo cv houtkachels liftdeurhaard met cv

Kom gerust eens langs in onze showroom